Over Focus | Digital Agency

Wij zijn jouw digitale marketingexpert. Wij begrijpen dat je prioriteit geeft aan het runnen van je bedrijf. Daarom helpen wij ondernemers en MKB’ers met online marketing op maat. Zodat online marketing bijdraagt aan het bereiken van organisatiedoelen. En jij je focust op de groei van je bedrijf.

Jouw vraag, ons maatwerk

Bij Focus | Digital Agency staat de vraag van de klant voorop. Klinkt logisch? Onze ervaring is dat digitale marketing altijd een doel moet dienen, maar afhankelijk is van de branche waar onze klant in opereert. Daarom staat bij ons persoonlijk contact voorop: wij leren jou kennen, en jij ons. Jij vertelt ons wat je wil bereiken, en wij geven aan wat nodig is om dit doel te behalen. Op die manier leveren we online marketing op maat.

Onze manier van werken

Als je Focus | Digital Agency kent of ons al langer volgt, weet je dat snel schakelen én grondigheid ons ding is. Opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor digitale oplossingen waar design, content en technologie samenkomen. Om te zorgen dat die oplossingen aansluiten bij de eindgebruiker werken we vaak met de Design Thinking methodiek. Een creatieve manier om tot nieuwe oplossingen, ideeën en de realisatie daarvan te komen. Daarbij wordt altijd uitgegaan van de ervaring van de gebruiker.

Over

Vele handen maken licht werk

Wij bieden meer dan alleen online marketing. We werken samen met vaste groep professionals, ieder met hun eigen expertise. Van copy tot vormgeving en van branding tot positionering.

Rick
RickOnline Marketing | Oprichter
Klantgerichte online marketing professional. Ruime werkervaring in het buitenland en met internationale klanten. Betrokken, gestructureerd en transparant. Een spin in het web met passie voor digital en technologie.
Bas
BasCreatives & Strategie
Creatief strateeg met sterk commercieel inzicht. Zoekt altijd naar nieuwe en effectieve manieren om jouw boodschap over te brengen bij je doelgroep via de juiste kanalen.
Eva
EvaGraphisch & Visueel Ontwerp
Vertaler van jouw idee naar een visueel beeld. Van verschillende media van logo tot visitekaartjes, van brochures tot presentaties, van productfotografie en videobewerking tot logo animatie.
Evert
EvertMarketing & Producten
Ervaren internationale ondernemer met verfrissende invalshoeken op huidige perspectieven. Het vernuftig vertalen van verhalen naar producten en diensten is wat mijn hart sneller doet laten kloppen.
Irene
IreneCopywriting & Content Strategie
Verteller van verhalen. Ontdekt nieuwe perspectieven en verwoord deze op een originele manier. Grijpt de kern van jouw bedrijf in een paar zinnen en vertelt deze aan de buitenwereld.
OverFocus Digital Agency

5 Principes

 • Klantgericht
  het gaat niet om ons, het gaat om anderen. Focus op de klant.

 • Informeel
  Focus op het bouwen van relaties met medewerkers, klanten en partners.

 • Doelgericht
  De ambitie van de klant kan ons niet groot genoeg zijn. Focus op het doel.

 • Ontwikkeling
  De wereld verandert snel. De kennis die je vandaag hebt is morgen achterhaald. Focus op groei en leer elke dag bij.

 • Waarde
  Overtref verwachtingen. Hoe meer waarde we toevoegen, hoe meer waardering we ontvangen. Focus op resultaat.

Ik wil een persoonlijk gesprek

Neem contact met ons op en kom er achter wat wij voor jou kunnen betekenen.