Marketing gaat altijd om verbinding maken met je doelgroep. Wij doen dat waar ze het meest van hun tijd spenderen: op het internet. Als marketingexperts helpen wij ondernemers en MKB’ers met online marketing op maat. Door samen te werken met verschillende professionals bieden we meer dan alleen digitale marketing. Websites, advertentie campagnes, SEO, copy, vormgeving, branding, positionering, you name it.

Jouw vraag, ons maatwerk

Bij ons staat de vraag van de klant voorop. Klinkt logisch? Onze ervaring is dat digitale marketing altijd een doel moet dienen, maar afhankelijk is van de branche waar onze klant in opereert. Daarom staat bij ons persoonlijk contact voorop: wij leren jou kennen, en jij ons. Jij vertelt ons wat je wil bereiken, en wij geven aan wat nodig is om dit doel te behalen. Op die manier leveren we online marketing op maat.

Onze manier van werken

Als je ons kent of ons al langer volgt, weet je dat snel schakelen én grondigheid ons ding is. Opdrachtgevers kloppen bij ons aan voor digitale oplossingen waar design, content en technologie samenkomen. Om te zorgen dat die oplossingen aansluiten bij de eindgebruiker werken we vaak met de design thinking methodiek. Een creatieve manier om tot nieuwe oplossingen, ideeën en de realisatie daarvan te komen. Daarbij wordt altijd uitgegaan van de ervaring van de gebruiker.

Wij zijn Focus, en dit is wat wij voor jou kunnen betekenen:

Terug naar Blog